BETA!
kundelojalitetprogrammet vårt er nå aktivt
Til kassen
Totalt: 0
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-
BETA! | kundelojalitetprogrammet vårt er nå aktivt

Alexander Clamilton

** Ikke på lager
Art.nr: 0480000207607
Vennligst velg
Whenever you cast a wordy spell, scry 2. (A spell is wordy if it has four or more lines of rules text.)
oneone red, tap: Choose target creature you don't control. Reveal the top card of your library. Alexander Clamilton gets +X/+0 until end of turn, where X is the number of lines of rules text of the revealed card. Alexander Clamilton fights that creature.
×
Produktet du valgte er lagt i handlekurven